2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Mangled Metal Tooth & Claw - 0 points beat down!

Vladas šį kartą gavo progą pailsėti, o į kovą išruošiau Sorsha, kadangi Mangled Metal Tooth & Claw turnyro formate ji turi didelį potencialą.

Mano kariauna sudarė karmagė Sorsha ir dvi sunkiosios karo mašinos Jugernaut bei Demolisher.
Taktika buvo labai paprasta, Jugernautas eina pirmas kaip masalas oponentui, šiek tiek atsilikęs eina Demolisheris, o už jo slepiasi Sorsha. Pasitaikius tinkamai progai Sorsha iššoka iš už Demolisherio, daro milžinišką šuolį link priešo karmagio, skelbia 'Feat" ir uždaužo oponento karmagį su savo magišku ginklu... tobula žmogžudystė.


Susirinko 12 žaidėjų.

Pirmoje ir antroje kovoje man papuolė du naujokai su Legion of everblight kurie nieko nežinojo apie Sorshos sugebėjimus, todėl gana greitai ir nesunkiai juos įveikiau.

Trečia kova buvo kiek sunkesnė,  prieš Cickle of orboros ir jų generolą Somefriik.
Oponentas neblogai žinojo Sorsha ir netikėtumo faktoriaus jau neliko. Žaisdamas padariau grubią klaidą ir Somefriik gavo progą nukauti Sorshą, tačiau mano laimei kauliukų dievai buvo pikti ant Somefriik ir Sorsha liko gyva. Na, o Sorsha klaidų neatleidžia ir po savo šuolio nukauna priešo karmagį.


Sorsha veikia pagal planą.

Ketvirta kova prieš Gambler ir jo Khador. Bijojau kovoti prieš Gamblerio Khador kariauną, nes ji baisiai šarvuota ir Sorshai neužtektu jėgų nukauti karmagio Karchev the Terrible, kadangi jis pusiau karmagis pusiau karo mašina.
Šiaip viskas vyko kaip įprastai, paaukojau Jugernautą, tada su Sorsha atakavau Kharchev'a, skelbiu Feat, oponento karmagis talžomas Sorshos lazdos smūgiais, bet Kharchevas atsilaiko... tada Demolisheris dar iššauna porą šūvių į Kharchev'ą, jam lieka tik vienas gyvybės taškas... epic fail!
Tada Kharchev'as tiesiog atsisuka ir bumbtelna mirtiną smūgį per dantis Sorshai. Ir staiga staiga suvokiu, kad Kharchev'as jau yra žuvęs, nes mes blogai paskaičiavom jo šarvus, vietoje 19 skaičiavom 21. Gambleris draugiškai su tuo sutiko ir aš kiek keistokai laimiu ketvirtą kovą ir turnyrą :)

Finaline kova.
Tai pirmas mano laimėtas Warmachine turnyras, tas mane aišku  labai nudžiugino :)
Gavau fantastiška prizą iš http://www.deepcutstudio.com/ 
Svajojau turėti tokį kilimėlį, bet niekaip neprisiruošiau įsigyti, svajonės kartais pildosi ! :)

Prizas, nerealus kilimėlis karo žaidimams


Danis kviečiasi kažkokias cryx dvasias į pagalbą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą