2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Warhammer 40k Apocalypse

Warhammer 40k apocalypse tai yra žaidimas į kuri žaidėjai suneša savo turimas miniatiūrų kolekcijas ir padaro grandiozini mūšį. Šį kartą toks mūšis nutiko Rikije.
Susirinkom aštuoniese ir sunešėm maždaug 12.000 tašku karių ir technikos. Suskirstėm šia plastiko mase į dvi kariuomenes ir pabandėm pakariauti.

Kovos laukas, tolumoje matosi priešai...

Viena kariuomene buvo Skitarii, Ravenwing, Space wolves  ir Imperial knight (vieno kario armija)
Kita kariuomene buvo sudaryta iš Eldar, Necrons, Thousand sons ir Tau empire.

Savo Space wolves pajėgas padalinau į dvi dalis, viena dalis gavo užduotį saugoti užnugarį, o kita dalis gavo užduotį su drop pod'o ir deep strike pagalba užpulti priešus iš užnugario.

Mano kariai saugo karo lauko ligoninę.

Kita grupė saugo retransliatorių.

 Viskas ėjosi gana šauniai, šaudėm į artėjanti priešą kulipkom, laidėm visokiu didžiu bombas ir garsiai juokėmės oponentams į veidus... Kol galiausiai nekronai į mano saugomas pozicijas numetė baisulini desantą. Ta desantą bandžiau sutvarkyti visomis priemonėmis, apšaudžiau, atakavau su visais kas buvo po ranka, bet viskas veltui... nekronai buvo tiesiog nesustabdomi ir pradėjo mūsų užnugario pozicijose siautėti kaip girtuoklis blaivykloje.

Kita mano karių grupe kuri desantavosi priešo užnugaryje, sudegino šiek tiek Tau imperijos karių, užmušė man nežinoma nekronų šlykštu padarą, bet šiaip kažko reikšmingo nenuveikė.

Galiausiai oponentai pralaužė gynybą ir tiesiog sutriuškino imperijos jungtines pajėgas, o mums teko pripažinti skaudu pralaimėjimą.

Šiaip buvo labai smagus žaidimas, pilnas visokiausiu nutikimu ir kuriozų. Nors su kolegom ir pralaimėjom, bet laiką praleidom puikiai. 


Žvalgas snaiperis netrukus nukaus vieną priešo desantą.

Paskutinė ir beviltiška vilku ataka...

Priešo užnugarije.

Sajungininkų aviacija atakuoja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą