2016 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

Warmachine turnyras Back in Action - 25p Turnyras Spalio 15d.

Kas savatgalį po turnyrą :)
Šį kartą žaidžiau 25 taškų Warmachine draugiškame turnyre-pasižaidime. Kompanija susirinko maža, bet gera.


Pirmą kovą turėjau prieš Batma ir jo trolius.


Mano kariauną sudarė Vladas, 3 karo mašinos ir 6 doom reavers.
Kovą prasidėjo įprastai, einam į priekį, naudojam magiją. Sekmingai sušaudžiau vieną trolį, bet Batma nepasimete ir sukurė klastinga planą... jis su kažkokios purvinos magijos pagalbą, pargriove ir sušaudė mano karius, kurie savo kunais dengė Vladą... O tada be jokio gailėsčio sušaudė Vladą antrame ėjime, partijos baigtis buvo greita ir kiek netiketa.
Gera patirtis: neskubėti su Vladu į priekį, jį gali nušauti... :)

Vladas veda karius į kovą.

Vlado žuties schema.

Antrą kovą turėjau prieš Luxi ir jo Circle.
 Kova prasidėjo kaip visada, ėjimas-magija. Tada Luxis ruošesi savo klastai Kaya, turbut taikesi nukalti mano Vladą. Lbai patogiai išrikiavau savo karius, o tada panaudojau Vlado Feat, kuris padvigubina ejimo greiti visoms karo mašinoms... tai buvo stipru... Po karo mašinų atakos, Luxio monstrai buvo tiesiog nušluoti. Situacija tapo aiški, tačiau partija buvo draugiška, tai sužaidėm iki galo. Luxio karmagė Kaya vis tik išsisuko nuo žuties ir pabėgo, bet kovą aš laimėjau 5-1.
Gera patirtis: Vlado Feat gali buti labai galingas, reikia tinkamai panaudoti.

Ruošiu klastingą ataką prieš Luxį :)

Trečia kovą turėjau prieš Gambler ir jo Khador.
Khador vs Khador :) Visiškai nežinojau ką daro oponento karmagis, žaidimas vyko įprastai, po truputi ejau į priekį, kažkiek pašaudžiau, sekmingai nušoviau Berserker karo mašiną. Po to atbėgo du šuniukai, juos irgi be gailėsčio nudėjau, ir pabaigęs ėjimą atsisėdau į kėde. Gambler per savo ejima atėjo su savo karmagiu Bucher 3, ir kaip čia aiškiau papasakojus? tiesiog nukirto visus išskyrus mano karmagį...  Po tokio netikėto smūgio, prireikė laiko atsitokėti :) Kadangi pas mane liko tik Vladas, neturėjau kito pasirinkimo tik surizikuoti ir pabandyti nukirsti oponento karmagį. Uždėjau ant Vlado burtą Blood of the kings, kas duoda +3 prie karmagio jėgos, ėjimo ir t.t. Tada sėkmingai išvengęs oponento karo mašinos smugio, pribėgau prie Bucherio, ir skėliau jam kelis antausius, o paskutinis Vlado kirtis nukirto Bucheriui makaule... Viskas baigesi kaip gerame veiksmo filme, kur pergalė išpeša paskutinis kirtis :)
Gera patirtis: Negrusti karių į vieną kruvą, koks nors piktas sutverimas gali juos nudobti vienų ėjimų.


Pilietinis karas miesto gatvėse.

Bucher'is ir Vladas, finalin
Surinkau porą laimėjimų ir vieną pralaimėjimą. Laiką praleidau puikiai, smagu buvo pažaisti žaidimą kurį labai megstu. Turnyra laimėjo Batma su savo nesustabdomais troliais, sveikinimai Batmai :)


1 komentaras:

  1. Labas, Lx čia. :)

    Šiaip tai mano planas nebuvo grindžiamas "caster-kill", aš taikausi į ankstyvą dominavimą atsižvelgiant į eKaya "feat", kai galima "forsinti" per visą stalą o ne tik savo kontroles atstumu, prišaukiant visą armiją atgal. Užimti tolimiausius flagus vienam ėjimui, po to pakišti tavo "jackams" argusą kad jis aplotu juos, sumažinus statistikas. Po to satyrai, jeigu sugeba, numes juos į tavo pėstininkus ir nusiteleportuos prie flago, esančio toliausiai. Na, ką daryti, aš nemoku prašyti skaityti priešininko kortų ir užduoti teisingų klausymų. Nors šiaip jeigu mane paklaustu, kiek gali pulti mano vilkas, aš paminėčiau kad jis turi vieną savybė, leidžiančia jam padidinti savo Mov dviem coliais. ;)

    AtsakytiPanaikinti