2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

Lietuvos ITS Taures 2 Etapas "Looking for supplies"

Šeštadieni apsilankiau Vilniuje, Rikije vykomano megstamo Infinity žaidimo turnyras. Buvo išties smagu sutikti gausu būrį kolegų iš Lietuvos ir Latvijos, pabendrauti, pajuokauti, aptarti ateities planus ir t.t.
Turnyrui buvo labai gerai pasiruošta, buvo išties gražus stalai, su tvarkingom dekoracijom, o   prizai pagaliau pasieke Europinį lygį. Vienu žodžiu šį kartą viskas vyko pagal fengšui :)


Pirmą kovą šiek tiek pralaimėjau Latvijos žaidejui Saturn rezultatu 4-6. Oponentas kovesi gerai, daugelį karių praradau ne kovoje, o nuo biologinio ginklo. Nespejom sužaisti 3-ju ejimų, tai neaišku kaip viskas galėjo pasisukti. Padariau klaidą pasirinkęs, kad eisiu pirmas...

Antroje kovoje, deja žaisti neteko nes gavau "Bye" bet gavau 5 taškus. Ta proga pašliaužiojau po Rikį, šimtas kažkelintą kartą peržvelgiau Rikio asortimentą. paganiau akys į fantastiškas miniatiūras sudetas į stndą dažymo konkursui. Yra Lietuvoje gerų dažymo meistrų...

Trečia kovą buvo labai įdomi, nes žaidžiau prieš Aleph. Šios rasės visiškai neteko sutikti ant stalo, tad  laukiau viskokiausiu netiketumu iš oponento pusės. Misija buvo paprasta, paimti svarbu krovinį ir išlaikyti jį savo rankose iki mūšio galo.  Man pavyko paimti vieną krovinį iš trijų ir nusinešti į savo stalo puse, mano nustebimui oponentas užsieme beviltiškais susišaudymais ir visiškai nevygde misijos, ko pasekoje laimejau 7-0.

Suskaičiavus turnyro rezultatus vaizdas buvo toks:

Vieta OP OPA VP
1 Karolis 27 1 711
2 Null 20 7 638
3 Marukas 16.5 7 338
4 BlackFish 16 13 575
5 AKu 15 8 502
6 Dessler 14 8 234
7 Siticus 11 16 193
8 Saturn 9 19 203
9 madfish 9 21 341
10 hellbase1 4 21 31
11 Necrontyr 3 12 218

Valio, per stebuklą aplenkiau Blackfish ir užemiau 3-čią vietą :) Lietuvos žaidejai surinko aukščiausias vietas, bet Latvojos žaidėjai stipriai paaugo nuo paskutinio mūsų žaisto karto.
Turnyra vertinu gerai, gal tik butu smagu jei vietiniai žaidėjai aktyviau rinktusi į renginius, bet šiaip viskas praėjo šauniai. Artimiausi planai iš infinity, yra keliauti pas Latvijos kolegas į turnyra, ir būtų smagu nukeliauti į kažkoki didesni Lenkijos turnyrą.
 

Audrius iš "Right arm labs" delioja dekoracijas

Mano oponentas rezga planą.

Toki TAG'a sutinku jau ne pirmą kartą

french line infantry
Šie Napoleono pestininkai gavo visas mano simpatijas

Karšta pupytė :)

Fantastiškas darbas

Infinity TAG'ai

Itemtos kovos.

infinity its tournament
Smegenų audra virš stalų :)

LT vs LV

djanbazan sniper
Mano snaperis, nukove daugiausiai priešininkų

Karolis įma pirmą vietą

Null įma antrą vietą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą