2015 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

Penktadienio Khador vs Cygnar

Po sunkios ir gana nuobodokos darbo savaites, penktadienio vakaras žadėjo šį bei tą gero. Su TerTer sutarem sužaisti Warmachine. Nutariau žaisti su Khador'u (troliai kol kas ilsisi), o armijai vadovauti pasiemiau Butcher'į. Su Butcher'iu dar niekada nesu žaidęs, tad reikėjo jam suteikti šansą ir pagaliau išbandyti jį mušio lauke. Butcheris yra kietas mušeika, jei jau jis kažka atakuoja, tai tas vargšelis garantuotai bus susiečkavotas į mišrainę.

TerTer kaip visada atsineše savo Cygnar'o armiją.
Atsisėdau prie stalo ir nukeliavau porai valandu į geležies karalystes (Iron Kingdoms) :)

TerTer eina į ataką.

Per porą valandų su TerTer pasikalbėdami supliekem porą partijų Warmachine.
Pirmas mūšis buvo labai greitas. Nusitaikes Behemoth'as šove iš ptrankos į Victoria Haley ir labai sekmingai pataike (kauliukai rodė 4,5,6) šūvis padarė daug žalos, Haley liko tik su 2-viem givybėm... Ech :) Užsiazartines šūviais į oponento karmagį visai pamiršau apie užduotį ir trečiame ėjime supratau, kad TerTer surinko 5 tšk. ir laimėjo partiją.

khador butcher
Bucher'is visada tarp(už) savo karių.

Antras mūšis buvo taip pat greitas, scenarijaus nekeitem. Viskas vyko tvarkingai, pajudėjom, pasikapojom, mečiau Butcher'io "Feat" ir beveik nunešiau Cygnar kavaleriją nuo stalo, liko tik vienas nabagas raitelis. Savo ejimo metu TerTer meta Haley "Feat", prikelia savo iškapotus raitelius. Su karmagio pagalba užmeta 20-ties tonu karo mašina Behemoth'a ant vargšo Butcher'io... Butcheris išmuštais dantimis voliojasi ant žemės nokaute... prie jo atjoja kokie trys Cygnar'o raiteliai ir Butcher'is be gailesčio pamaunamas ant iečių...

Bucherio galas, netrukus Behemoth'as bus užverstas ant jo...


Taigi, apturėjau du pralaimėjimus su Butcher'ių, bet nuotaikos man tai nesugadino. Labai smagiai pažaidžiau viena megstamiausiu savo žaidimų Warmachine/Hordes ir buvo gera treniruote su vis dar mažai man pažystamu Khador'u. Pats Butcher'is kaip karmagis man labai patiko, jis be vargo nukauna net labai gerai šarvuotus priešininkus, turi labai gera "Feat" kuris duoda visiems modeliams papildomą kauliuką darant žalą.
Manau dar ne karta išvesiu šį karmagį į mušio lauką.

1 komentaras:

  1. Žinau, kad vėlai, bet manyčiau, kad Butčerio KD su Begemoto pagalbą yra visai flafiška -

    http://privateerpressforums.com/showthread.php?242901-Who-Would-Win-Butcher-vs-Vinter


    Lx

    AtsakytiPanaikinti