2015 m. lapkričio 15 d., sekmadienis

Infinity turnyras "Total Recall 2015"

Štai ir praejo ilgai lauktas Infinity turnyras Rikije, buvo išties puiku! Turnyras buvo išties gerai organizuotas, buvo gražus stalai, 12-ka žaidėjų, prizai visiems, arbata, užkandžiai... trumpiau tariant pagaliau pasiekeme Europą!!! :) Svarbiausia dabar laikyti kursą ta pačia kryptimi.
Žaidžiau su savo Qapu Khalki sektorine armija, 200 taškų, snaperiai ir dumai.

Pasiruošimas Infinity



Pirmoji kova... Karolis... Tai bent gavau oponentą! :) Buvo ašku, kad varžovą gavau kietą ir kautis teks labai rimtai. Nors ir stengiausi tačiau mušys iškarto pakrypo mano nenaudai, šiek tiek susimoviau su scenarijum ir blogai vygdžiau užduotį. Karolis laimėjo rezultatu 8-1. Kolkas dar niekada nesu prieš Karoli pasiekes pergalės... Tačiau ta diena arteja :)

Paramedike stebi savo sektorių.

Go go go!!!
Antra kova buvo prieš Batma ir jo Japonus. Oponentas dar tik pradėjo žaisti Infinity, ir dar nera savo armijos įvaldes kaip savo trolių iš Hordes :) Žaidem ir abu mokėmės iš savo klaidų, buvo labai smagu. Partijos herojus buvo samurajus Miyamoto Musashi, kuris sugebejo su kardu nukauti mano Al Hawwa ir po to išgyventi bent 5-6 apšaudymus kol galiausiai vis tik buvo nukautas kaip tikras samurajus... Iš dangaus krentant sakuros žiedams, paskutinis ištartas Miyamoto žodis buvo "-tobula..." :) 
Partiją laimėjau atrodo  8-1

Kovai pasiruošta.

Apšaudomas nemirtingas japonu samurajus...
Trečia kova buvo prieš Mindaugą ir jo PanO. Scenarijus paprastas, laimi tas kas nukaus daugiau priešo karių. Iš pradžiu Mindaugas sekmingai įnfiltravo kažkoki blogietį ir sukele tikrą pragarą mano užnugarije... Visa laime turėjau daktarą ir jį pastate ant kojų daugelį kritusiu karių. Man pavyko nukauti kelis daug tašku kainuojančius priešus, bet savo persvarą iššvaisčiau puldamas vieną blogietį ir prarasdamas trys saviškius... Galiausiai laimėjau 3-2.

Oponentas rezga planą.
Surinkau 15-ka taškų ir užemiau 6-tą vietą. Turnyrą laimėjo Aku, Karolis užeme antrą vietą. Kaunas Valdo Infinity pasaulije, Vilniečiams reikia stengtis ;)

 01 - AKu - 25 pt
02 - Karolis - 25 pt
03 - Karvedys - 17 pt
04 - Mooncat - 16 pt
05 - null - 15 pt
06 - Marukas - 15 pt
07 - Rastvedys - 14 pt
08 - Mindaugas - 13 pt
09 - blackfishas - 9 pt
10 - Necrontyr - 8 pt
11 - Batma - 6 pt
12 - Luxis - 6 pt

Karolis gavo antrą vietą.
Egis sveikina pirmos vietos laureatą Aku.
Buvo išties smagu, mano taktika pasiteisino ne visais atvejais, dar reikia mokytis ir treniruotis. 
Infinity žaidimas nenustoja manes stebinti. Kas kart atrandu vis daugiau nauju situacijų, galimybių ir taktinių gudrybių. Laukiu sekančio turnyro.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą