2014 m. spalio 18 d., šeštadienis

Sigmars blood

 Taigi pagaliau turiu šia nauja ir gražia knygą namie, knyga išties išleista puikiai, geras popierius, spalvotos iliustracijos, gal šiek tiek plonoka, viso labo 64 puslapiai, kuriuose yra taisykles kaip dviems žmonems sužaisti greitą ir nesudetingą  karą tarp Imperijos ir Vampyru grafystes.
  Du žaidejai kaunasi keturiu mušių serijoje, po kiekvieno mušio armijos po truputi auga ir kiekviename mušije turi ivikdyti tam tikras užduotis, o idomiausia kad visi herojai gali būti apdovanoti už pasiekimus mušio lauke, o pralaimejimą patyrusi armija gali apskritai prarasti ūpą kautis.. Galiausiai viskas baigiasi lemiamu gerio ir blogio mušiu, kurio eiga priklauso nuo prieš tai vikusiuose mušiuose vykdytu užduočių rezultatų.
 Kadangi fantasy pagrinde žaidžiu su Imperijos armiją, o mano pagrindinis oponentas Saulius žaidžia už vampyrus, kapojames dažnai ir ta pati formatą, tad nutariau paivairinti mūsų žaidimus ir su šios knygos pagalba sužaisti nedidėle warhammer fantasy kompaniją, pažiuresim kas gausis.. :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą