2016 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

INFINITY rudens turnyras 2016.11.12

Karolis vedamas savo entuziazmo suorganizavo 200 taškų Infinity turnyrą. Tokios progos gerai praleisti laiką negalėjau, tad supakavau savo mantą ir išvažiavau į Vilnių.
Toks formatas yra puiki proga išbandyti kažką neįprasto, taigi nutariau šį kartą žaisti su neįprasta man Hassassin Bahram kariauna.
Mano taktinis sumanymas buvo toks: du infiltratoriai turi sukaustyti ir naikinti priešo pajėgas pirmame ėjime, jungtinė 3-jų Lasiq komanda turėjo saugoti teritoriją ir valyti kelią 3-ims specialistams, kad šie savo ruožtu galėtu įvykdyti jiems paskirtas užduotis. Dar paėmiau pora Muttaviah karių fanatikų, savižudiškoms užduotims.


Pasiruošimas turnyrui.
Pirmoje kovoje susidūriau su Infinity naujoku Batma ir jo samurajais. Labai smagu žaisti prieš oponentą su taip gražiai dažyta kariauna. 
Mano įnfiltratoriai puikiai atliko savo darbą ir praktiškai nukovė daugumą oponento karių. Po trumpo susišaudymo krito ir japonų motociklai. Užduotis buvo paprasta, nukauti kuo daugiau priešininkų. Kautynės man susiklostė sėkmingai, nukoviau daug blogiečių ir pergalė buvo mano. Atrodo 8-0.

Įnfiltratorius ruošiasi atakai.




Miamoto sėlina.
Antroje kovoje susidūriau su Null ir jo Nomads. Null yra nenaujas žaidėjas ir daugmaž išmano Infinity taktikas, jo lengvai nesudorosi. 
Vienas mano įnfiltratorius sudorojo porą oponento karių, kitas infiltratorius krito nesėkmingame susišaudyme. Oponentas rasdavo laiko ir pašaudyti ir užduotis atlikti, aš koncentravausi į šaudym.. Atėjus paskutiniam ėjimui supratau, kad turiu 0 taškų, desperatiškai bandžiau išpešti bent vieną tašką, bet pritrūkau 1 orderio. Stipriai pralošiau 0-7 ar 9.

Al Djabel turėjo juos nukauti, bet...


O šitas sugadino man visą ėjimą :)
Trečioje kovoje susidūriau su Necrotyr ir jo Combined army. Mano įnfiltratoriai vėl smogia galinga alfa smūgį, sunaikino oponento robotą su kulkosvaidžių, daktarą ir jo padėjėją. Pasiaukodamas Muttaviah sėkmingai nukovė porą Batroidų. Oponento situacija tapo tikrai pavojinga, jis dar pabando pelnyti taškų, bet praranda karį. Antrame ėjime abu pelnom po vieną tašką, aš prarandu porą karių. Trečias ėjimas, užimu pozicijas ir bandau gauti dar 3 taškus, tačiau oponentas sėkmingai nukauna mano karį saugantį dėžutę ir neleidžia man pelnyti taškų. Po įtempto žaidimo viskas baigiasi lygiomis 1-1.

Įnfiltratoriai padarė savo darbą.


Savižudiška, bet labai sėkminga ataka.


Leitenantas bando pelnyti taškus, bet CA jam neleidžia.
Turnyras praėjo labai smagiai, svarbiausia nepervargau, oponentai buvo įdomūs ir žaidimai buvo sklandus. 
200 taškų formatas pasirodė labai geras, viskas vyksta daug greičiau ir sklandžiau, lengviau susigaudyti veiksme.
Savo pasirodymu turnyre esu patenkintas, nors dariau nemažai klaidų, bet tai pateisinama, nes su šia kariauna žaidžiau tik antrą kartą. Užėmiau trečią vietą.
Labai smagu, kad Karolis turi entuziazmo ir suorganizavo šį turnyriuką, smagu buvo pramankštinti senus sąnarius. 
Infinity vis dar lieka, mano mėgstamiausiu žaidimų sąraše.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą