2016 m. birželio 17 d., penktadienis

Turnyras Latvijoje "A farewell MK2 match''

Pagaliau nutilo paskutiniu mūšių garsai pagal senasias taisykles ir mano Khadoro kariauna plačiais žingsniais ir purvinais batais įženge į naujujų taisyklių erą, kuri tikiuosi man bus bent šiek tiek sekmingesne. Žaisdamas už Khadoro kariauną surinkau 11 pergalių ir 15 pralaimėjimų, buna ir geriau... :)

Taigi keliavau autobusų, važiuodamas autobusų pasižiurėjau filmą, paskaičiau knyga, pasnaudžiau ir nepastebimai atsiduriau Rygoje. išlipau iš autobuso nakti, nusprendžiau šiek tiek pasivaikščioti po naktine Ryga. Šiek tiek linojo, netrukus pasidare vesu ir nusprendžiau, kad reiketu sušilti. 
Užsukau į viena naktinį barą, ten užsisakiau karštos arbatos ir klausiau lankytojų atliekamo klaikaus karaoke dainavimo, nors viena figuringa barmene turėjo gana gražu balso tembrą ir jos dainavimo klausytis buvo malonu. 

Šildanti arbata 5val. ryte.




Gražaus balso ir tobulo užpakalio savininkė.

Fainas bariukas Rygoje.
Po naktinėjimo Rygos baruose, susitikau su turnyro organizatorium ir nukeliavau į turnyro vietą.
Ten sutikau kolegas iš Lietuvos Batmą ir Gamblerį. Prasidėjo pasiruošimai kovoms.
Mūšio planas buvo toks: Vladas visus stiprina su savo magiją, o visi kiti šaudo visais turimais ginklais į priešą. Tada arba Vladas arba Behemoth'as nužudo priešininko magą. Labai paprasta... :)

Kariauna paruošta kovoms.
Pirma kova prieš Circle Orboros. Per visą kovą jaučiausi gana laisvai ir dominavau mūšio lauke, oponentas buvo nelabai patyres, tad viskas ejosi normaliai. Stipriai apnaikinau priešą ir netgi surinkau 2 control point'us. Jau džiaugiausi pergale, kai netiketai priejo teisejas ir pasake, kad neteisingai žaidėm ir aš negavau savo 2 taškų... o oponentas surinko 1 tašką.  Vis tik autobuse reikėjo atydžiai paskaityti taisykles, o ne knyga apie 1863m sukilymą :) Pralaimėjau 0-1.

Nelemta kova su miškiniais.
Antra kova prieš Minions. Mattis atvedė savo krokodilus. Su krokodilais kautis visada sunku, jie turi gerus šarvus ir kerta par dantid kaip reikiant. Mattis patyres žaidėjas, sunkiai sekėsi su juo kautis. Nors padariau nemažai žalos krokodilų kariaunai, tačiau mano oponentas surinko 5 taškus, o man neleido surinkti nei vieno.. Pralaimejau 0-5.

Laukiam krokodilų atakos.
Trečia kova prieš Cryx. Oponentas jaunas, tačiau sparčiai mokosi. Skerdėm vienas kitą be gailesčio, jo numirelių kariauna šlaviau su artilerija, o jis viską iškapojo prie ko tik pavyko priarteti. Taškų nerinkom, buvo aišku, kad partija baigsim kažurio karmagio žutimi. Netrukus pas mus abu ant stalo liko nedaug sveikų karių ir mano oponentas pabano su magija atakuoti mano karmagį. Vladas lieka gyvas bet sužeistas labai sunkiai. Per savo ejimą, surenku viska kas liko po ranka ir bandau nukauti priešo karmagį, dwarfai pašaudo, o shocktrooper'is su alebardos smugiu semingai perkerta Deneghra'i kaukolę. Pergalė su caster kill.

Deneghros galas...
Turnyrą laimejo Batma su savo Trollbloods, senasis Mulgas dave visiem į kuprą ir sušlave visus prizus.
Turnyras buvo fainas, smagiai praleidau laiką.
Turnyras albai gerai parode man mano klaidas sudarant kariauną, per daug šaudančiu ir elitinių karių... truko paprastos pigios mėsos arba solo herojų. Neturėjau su kuom daryti užduočių ir letai judėjau.

Kelionė atgal į Kauną buvo lengva ir rami, autobuse žiurint filmą apie Sherloko Holmso nuotikius. 
Štai taip aš atsisveikinau su senomis Warmachines taisyklėmis :)

Bartma ir jo naujoji taure.


Dar šioks toks papildymas Malifaux gaujai, močiutė Ortega.
Labai faina miniatiūra, tik surinkti ja nebuvo labai lengva, kai kur liko tarpai, dar reikes pašveisti, o tada užtepsiu ant jos dažų sluoksnį.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą