2016 m. sausio 1 d., penktadienis

X wing pastiprinimas VT-49 Decimator ir TIE Phantom

Žvaigždžių karai... išėjo nauja šio filmo dalis ir visas pasaulis eina iš proto. Ta proga sugalvojau peržiūrėti visas senas šio filmo dalis. Peržiūrėjus "New hope" ir "Empire strikes back" taip įsitraukiau, kad nusprendžiau nieko nebelaukti ir pagaliau išplėsti savo turimą x-wing kolekciją iki normalaus turnyrinio lygio.
Pasiėmęs piniginę ir žmoną į kompaniją nukeliavau į hobyshopą. Galvojau įsigyti Lambda-class shuttle, bet to laivo nebuvo tai paėmiau VT-49 Decimator. Su Decimator'ium teko paskraidyti Rygos turnyre, man jį geranoriškai paskolino Kronas. Kaip laivas Decimator'ius man prie širdies, skraidyti su dideliu, sunkiai nušaunamu laivu ir taranuoti kitus laivus labai smagu, o ir atrodo jis tikrai įspūdingai.
Kadangi po decimatoriaus man dar šiek tiek liko pinigų, tai dar pasiėmiau TIE Phantom. Su phantom'u dar nesu skraidęs, bet šiek tiek teko susipažinti su juo Rygoje ir įspūdį Phantom'as man paliko netgi labai  teigiamą. Manau, kad patyrusio piloto rankose jis yra galingas ir oponentui pavojingas laivas dėl savo nenuspėjamų manevrų ir didelės šaudymo galios.  Dabar kai turiu Phantom'ą belieka tik maža smulkmena - tapti tuo patyrusiu pilotu :)
O dabar, atėjus 2016 metams, reikia šiuos laivus kuo greičiau išbandyti mūšyje.

VT-49 Decimator
VT-49 Decimator ir TIE Phantom

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą