2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Lietuvos ITS Taures 1 Etapas "Charge!!" 2015-11-28

Paskutinis lapkričio savaitgalis prabėgo stumdant miniatiūras infinity turnyre. Nors turnyras buvo visai mažiukas, vos 6 žaidėjai, tačiau buvo smagu. Atvažiavo 2 kolegos iš Latvijos ir Necrotyr iš Vilniaus, kompanija buvo nedidelė, bet puiki.

Pasiruošimas turnyrui.

infinity panoceania
Saturn iš Latvijos parodė fantastiškai dažytas miniatiūras.
Pirmas mūšis buvo prieš Madfish (Latvija) ir jo Nomads, misija "Annihilation (Mid Tier)".
Viskas vyko maždaug pagal planą, dūmų uždangos veike puikiai. Mano snaiperis puikiai nugesino oponento snaiperius, kontroliavau kovos lauką, dar truputis šaudymo ir pasiekta nebloga pergalė 6-3.

haqqislam djanbazan
Djanbazan snaiperis dirba puikiai, išvalo bokštelį nuo priešų.

Turnyras verda.
Antras mūšis prieš Saturn (Latvija) ir jo PnaOceania, misija "Frontline".
Pmačiau, kad mano oponentas išstatė TAG'a (didelį robotą), nutariau pirmiausia jį ir nukauti. TAG'as yra trečdalis armijos taškų, o šitoje misijoje taškus gauna tas kas turi daugiau taškų tam tikrame sektoriuje, taigi nukoves TAG'a atemu iš oponento kozirį.
Prisidengdamas dūmų uždangom apšaudžiau jo TAG,a ir įnešiau jam porą neblogu pataikymų. Kita ejima, oponentas gaišo orderius taisydamas TAG'a, ir jam pavyko jį suremontuoti. Antrame ejime su galinga kulkosvaidžio serija suvarpiau oponento TAG,a nepataisomai, pergale praktiškai buvo garantuota. Nukoviau dar šiek tiek priešo pestinikų ir užsitikrintai laimėjau 9-1.

Oponento TAG'as didelis taikinys :)

Djanbazan kulkosvaidininkas sušaudo TAG'a

panoceania TAG
TAG'as buvo gražus, bet nelabai efektyvus.
Trečias mūšis buvo prieš Karoli ir jo Nomads, misija "Seize the Antennas".
Kaip man jau ne pirmą kartą nutinka, po dvieju pergalių tenka susitikti su Karolių...:)
Planas buvo toks: pirmame ėjime padaryti daug žalos, o antrame ir trečiame ėjime neleisti Karoliui rinkti taškų. Planas yra planas, o relybe buna rusti... iš 3 mano desantininkų 2 žuvo nusileidimo metu, o 1 nusileido kitame stalo gale. Žalos beveik nepadariau ir kitais ginklais. Visą laiką vyko stumtraukis ir galiausiai 3 ėjime vis tik užemiau dvi antenas, reikėjo jas išlaikyti... Karolis gudriai sužaidžia su dūmų uždangom ir white noise, apakino mano karius ir paskutiniu orderių pasiema sau anteną... pralaimiu 3-7.

Mano senas oponentas Karolis.... :)

Abi antenas kontroliavau, Karolis to taip nepaliko...
Turnyras buvo išties smagus, gerai praleidom laiką, gaila, kad mažai Vilniečių atvažiavo, gal kitą kartą bus geriau. Galiausiai surinkau 18 taškų ir užėmiau 3-čią vietą. Na bet smagu, kad koviausi dėl pirmos vietos :) Mano naudota taktika buvo gana veiksminga, reikia tik išmokti geriau viska apskaičiuoti. Desantai veikie gerai, o snaiperis ir kulkosvaidininkas djanbazanai apskritai yra super, dauguma priešų krito butent nuo ju kulkų.
Turnyrą laimėjo Karolis, antrą vietą užėmė Aku. Laukiu nauju turnyrų.

Rezultatai:
1) Karolis 23; 750;
2) AKu 22; 773
3) Marukas 18; 631
4) Saturn 12; 365
5) Madfish 7; 193
7) Necrontyr 7; 398


Viskas baigėsi rankose turint šitą prizą :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą