2015 m. rugsėjo 4 d., penktadienis

Kiek kainuoja Warmachine?


Kartais kyla visokiu diskusijų, kad warmachine yra labai brangus žaidimas, kad reikia daug įnvestuoti, kad galėtum pradėti žaisti. Tai ta proga paskaičiuosiu kiek kainuoja pradėti žaisti Privateer Press kompanijos  sukurtą žaidimą Warmachine. Paskaičiuosiu kiek kainuotu 50-ties tašku armiją, kainas paimsiu iš internetinių parduotuvių kurios taiko šiokias tokias nuolaidas.
Nors po teisybei nerekomenduočiau pradėdant žaisti warmachine iškarto pirkti 50 taškų, pradžiai pilnai pakanka 35 taškų kariaunos, naujokui pakankamai sunku orentuotis kas darosi ant stalo, kai ant stalo kaunasi didelės kariaunos. Bet nenukrypstant nuo temos, šiandien kalba eina apie 50-ties taškų, pilnavertę warmachine kariauną!
Taigi pradėdam:


Pirmiausia perkam:
WARMACHINE: All-in-One Army Box Khador 106,32 eur

Šioje dežutėje yra:
Forward Kommander Sorscha Kratikoff- Epinis Karmagis
Spriggan- Karo mašina
Demolisher- Karo mašina
War Dog- Solo
Widowmakers
Winter Guard Infantry & Rocketeers
Winter Guard Officer & Standard
Kovnik Jozef Grigorovich- Solo
Lady Aiyana & Master Holt

Po pirmo apsipirkimo gaunam daug miniatiūrų ir jau turim 35taškus. Turim gana universalu karmagį Sorscha Kratikoff, dvieju karo mašinų jai kaip ir pilnai pakanka, ir realiai reiketu jai nupirkti dar šiek tiek pestininkų, bet kadangi mes siekiam kuo greičiau surinkti 50-ties tašku armiją, ir iki tikslo truksta varganu 15 taškų, tad sekantis pirkinis bus:

Khador Battlegroup 38,36 eur.

Šioje dežutėje yra:
Kommander Sorscha- Karmagis
Destroyer- karo mašina
Juggernaut- karo mašina

Tokiu atveju gaunam dar dvi karo karo mašinas ir surenkam  tuos trukstamus 15 taškų ir plius gaunam dar viena Khador karmagį Kommander Sorscha! Turim dvi skirtingas Sorshas, atsiranda net šioks toks karmagių pasirinkimas.
Štai ir viskas, turim 50taškų. Ir visa 50-ties taškų Khadoro kariauna kainuotu 144,68 eurai. Ar tai daug ar mažai, spresti jau kiekvienam asmeniškai :)



2 komentarai:

  1. Belieka smulkmena - surasti ta All-in-One dezute savo norimai frakcijai. Nes jeigu be jos... Battlegroup - 50 eur RRP, taciau, jeigu nesponsoriauti Rikyje, tai uzsenyje galima surasti uz 35 eur. Reikes heavy jack su variantais, vadinasi perkam toki pat, kaip ir Battlebox'e, tik su visais priedais, jei pasiseks, bus 35 eur ar maziau. T.y, karmagis, du sunkieji ir du lengvieji "tankai" = 75 eur. Tai bus apie 8+8+4+4-6=18 tasku "armija".

    Reikia bent dvieju buriu pestininku ir solo, tai kainuos madaug tiek pat ir prides dar 20 tasku, jeigu stipriai "spekuliuoti", 40 tasku armija jau kainuoja 150 (greiciausiai daugiau) euru. Iki 50-ties dar teks prideti 40+ euru.

    Taigi viso gaunasi virs 200 euru uz varganus 50 tasku "kolekcijai". Tai parodo, an kiek geri yra tie All-in-One pasiulymai. Ir tai tikrai yra nesveikai daug, iskaitant ta fakta, kad tie kinieciai, if kuriu PP gauna savo polivinilo modelius, isleidzia visiskai kraptastiskus sh... gabalelius, kuriuos kartais yra neimanoma isvalyti nuo defektu. Warjack'o kaina turetu buti ne daugiau 10 euru, lyginant su kitais gamintojais. Bet mes (ar kiti) mielai tai rijame. Spresti kiekvienam asmeniskai.

    Lx

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na taip, be jos, viskas isbrangsta maždaug 50 euru. Su ta All in one dezute neblogai susitaupo. Sekantis paskaiciavima darysiu, kiek kainuoja competetyve Infinity armija (is savo varpines) :)

    AtsakytiPanaikinti